Öland

Öland
Solnedgång

lördag 28 november 2015

En massa avklarat

Jag kom upp inte riktigt som tänkt men tillräckligt tidigt. Blev klar och fick vänta på maken! Fick mig en tur till slottet men hade ingen kamera med mig. Vandrade runt en hel timme. Köpte inget de 45 första min sen gick det sämre. Hamnade ibland maten och därefter var det kört. Varmrökt lax, korv, ostkaka, kalvdans, sill, senap, mögelost, must, fudge, Ölandschoklad och två par strumpor. Jag tror inte jag glömde något.


Skulle ha krans också men det köpte vi inte på slottet. Och trots att jag betalade allt så lär makens slottsbesök bli dyrast. Han tappade sina nya glasögon på vindbryggan, därifrån studsade de rakt ner i vallgraven. Den vattenfyllda..... Inte blev han på bättre humör av att optikern hade stängt just idag.


Vi åkte hem. Hade en fundering på att vandra lite i Borgholm men det blåste för mycket. Blev bara ett kvickt stopp på Ica för att handla krans av Lions. Inte ens halva priset om man jämförde med de på slottet och jag tyckte bättre om dessa. Den hänger nu på dörrhandtaget. Ska försöka hitta någon form av krok som inte gör märken på dörren. Fick tips om plastkrok med självhäftande tejp. Får kolla i veckan om något sånt.


Har fått upp det mesta av det som fanns i kartongerna. Samt sorterat det som inte tillhör jul samt det som inte ska användas. Dock inget som inte ska sparas. Vet dock inte hur mycket tid jag egentligen la på pyntandet för rätt var det var var det mörkt ute och vi hade inte ätit. Blev till att fixa till tacos lite snabbt för att sedan upptäcka att klockan inte var mer än 16...... Blev mer pyntande därefter och äntligen kan man krypa till sängs. I morgon ska maken byta däck på sin bil och jag tänker byta kartonger mot trälådor och ev pynta lite till. Eller iaf få upp mina jullandskap. Först sova. God natt.

4 kommentarer:

  1. Viket elände för din make.Sådant sätter sig djupt i minnet och sinnet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör det. Så hans lust att göra något trevligt försvann rätt bra där.

      Radera
  2. Vilken fin ytterdörr ni har!!
    Stackars maken, tappa glasögonen lät inte kul!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Jo Liiite synd om honom är det nog. Kanske.....

      Radera