Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 19 november 2015

Det närmar sig

Både helgen och jul. Men det sistnämnda kan vi lämna därhän ett par veckor till. En dag kvar och sedan är det åter helg. Lite synd att de går så fort dock men vad att göra. Kom upp i tid och var därmed på jobbet i tid. Tog lunchen hemma idag och passade på att fixa makens säng och lite annat småplock. Passade också på att sluta i tid.


Då jag hade bilen till jobbet så var det bara att slänga in bilnyckeln och sedan gå ut och gå. Var bra promenadväder ända till makens tåg kom in på perrongen för helt plötsligt så regnade det och rätt mycket. Jag hade dock fått ihop det mesta samt inhandlat lite ost till maken och en fralla till mig. Och detta innan maken var framme. Slapp att gå i regnet.


Det slutade regna och jag passade på att gå bort med tom emballage till återvinningen  ca 100-150m bort. Och fick därmed en ren hall. Eller mer exakt så kunde jag sedan packa ner smutstvätten och ställa ut i hallen, min väska har fått det mesta med sig och allt står nu i hallen. Disken är fixad, blommorna vattnade osv. Snart redo för helg. Dock skall jag först sova och så får jag väl jobba i morgon också.


Ena stunden är vi lovade snö och i nästa ok väder. Hoppas på det sistnämnda och att jag får på vinterdäcken för säkerhets skull. Ena stunden känner jag för Kläckeberga cafe's julmarknad och i nästa att det vore skönt att vara hemma och inte göra något alls. Vad det blir av det lär jag veta nästa vecka. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar