Öland

Öland
Solnedgång

måndag 2 november 2015

1-a dagen gjord

På denna lilla turne. Kom iväg i tid, fick med mig allt utom mitt bröd. (Attans också!) Nu är frågan ska dottern skicka det eller ej. Första reaktionen var ja men vid närmare eftertanke är det nog bättre hon äter upp det. Vet nu var Coop gömmer det hos dottern, då borde övriga göra det på samma ställe? Jag hoppas det iaf.


Mitt besök gick bra och vi hittade lösningar på nästan allt. Och där vi inte hittade någon finns bra förslag som vi ska testa. Kom fram till hotellet i vettig tid. Nästan ljust ute också men bara nästan så jag tror det ligger rätt vackert. Med lite tur får jag se det i morgon innan jag blir hämtad.


Enda nackdelen med denna dag är att jag missade att ladda mitt armband och då jag inte visste när jag skulle vara på plats så laddade jag det i morse. Men det tog längre tid än jag trodde så i en halvtimme lite drygt for jag omkring som ett skållat troll utan att få stegen räknade. Så väl på plats saknade jag nästan 8000 steg. En promenad rådde bot på mer parten men det saknades dock fortfarande 1000 steg. (Tack och lov för gps i mobilen.) Vad gör an då? Jo jag är ensam i korridoren här på hotellet. Gissa vem som har gjort djupa fåror i mattan i korridoren??  Japp, jag. Nu saknas det 68 steg. Vilket är fram och tillbaka i korridoren 2gånger. Sen lär jag tom ha något extra steg. Men hellre det än för få.


Ett par jobb mail att svara på sen är det dags att borsta tänder och sova. Säger därmed God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar