Öland

Öland
Solnedgång

lördag 7 november 2015

Produktiv dag

Fast kanske inte på saker men totalt. Vaknade sent eller rättare sagt jag var vaken och uppe som hastigast redan runt 7 men sen såg jag till att somna om och sova ett bra tag till. När jag väl kom var fortfarande kylen tom. Då middag för dagen var planerat till gryta så skulle grönsaker köpas in på torget. Dock sålde de inte de grönsaker som jag önskade idag. Men maken hade följt med in så vi passade på att promenera i drygt 1,5 timme. Efter 8000 steg åkte vi till Köpingsvik och handlade det vi behövde på ICA.


Jag har tvättat, hämtat makens dotter, bakat lussekatter, gjort STOR gryta, och fått ihop totalt 18000 steg idag. Så jag tycker nog att jag har varit produktiv så det räcker. Måste erkänna att lite trött är jag allt men det har ändå varit en bra dag. Har sett ställen jag inte har gjort i hela mitt liv tidigare. Bilder på det får komma i morgon eller nästa vecka.


Planen för morgondagen är att ta en rejäl promenad då också. Sen ska jag nog vila om jag inte tar och baka en kaka eller så och lägger i frysen. Kanske ska köpa lite saffran också så jag kan baka mer lussekatter nästa vecka. Sen såg jag en beskrivning på chokladhus som ersättning för pepparkakshus. Så mycket godare ut så jag funderar på om man inte skulle göra ett sånt. Men framförallt vila. Nu är det god natt som gäller!

2 kommentarer:

  1. Mmm, vad gott med lussekatter!! Det kanske jag skulle ta och baka när Pojken är hos mig nästa gång??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Borde han tycka vara roligt. Gör pepparkakshus också eller ännu hellre chokladhus ;)

      Radera