Öland

Öland
Solnedgång

fredag 6 november 2015

Ännu en arbetsvecka till ända

Upp i tid, fick skjuts till jobbet och hann med det mesta av det jag hade planerat och en del av det chefen planerade åt mig. Fick ihop väldigt många steg på jobbet docklångt ifrån tillräckligt för att klara dagen. Maken hämtade mig också annars hade jag fått ihop 3000 steg på att gå hem.


Denna dag skulle vi även gratulera brorsonen. Han fick de hans mor ville att han skulle ha, lite nyttigheter (fotbollströja är väl ändå nyttighet?) och så en lampa i form av en drake som vaktar sitt ägg. Lampan var det han öppnade först och den gick hem. Efter att ha kollat det andra så var det raka vägen in på rummet och slita ut nuvarande lampa så han kunde ha draklampan i stället.  Bra när man lyckas.


Han är så stor nu att han för första gången skulle på disco. Min andra bror skickade med lite fickpengar. Vi åkte straxt därefter. Dettar  nästan 1,5 timma att köra. Och maken som har passat på att vara förkyld medan jag har varit i väg denna vecka är fortfarande lite trött och hängig. Vi blev inte så sena.


Nu har jag fått det lilla jag hade med mig uppackat och ska bara borsta tänderna för att sedan sova. Önskar Er därmed en god natt.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar