Öland

Öland
Solnedgång

söndag 29 november 2015

1-a advent

Då har vi inlett nedräkningen till jul. Började dagen med att vakna betydligt tidigare än väckarklockan. Men brydde mig inte om att stiga upp. Efter ett tag satte jag mig dock upp och lät internet tala om vad som händer och sker i världen. Kan tala om att det är både roligare och trevligare att spela spel och strunta i omvärlden. Värst vad elände det ska ske mest hela tiden numera.


Har hämtat hem ytterligare 2 kartonger och en låda med julpynt. Och trots att vi gjorde oss av med 3 adventsljusstakar igår hittade vi (läs jag) ytterligare 2 till idag. Båda funkar och vi ska bara klura ut i vilka fönster vi ska ställa dem. Vi tror att vi vet men ska klura på det till nästa vecka. Har börjat att placera ut en del av de större tomtarna också. Samt lägga ner lite pynt som inte ska upp i år. De kulor som ska vara till en gran som vi inte skaffar i år heller.


När jag var i väg och hämtade mer julpynt öppnade sig himlen och jag blev sittande en god stund. Var rätt trevligt att sitta och inte kunna göra något alls. Ok efter en kvart så lugnade det sig så pass att man kunde öppna upp förrådet. Bara att bära fram och sedan springa till bilen mellan de värsta skurarna. Var och handlade lampor till adventsljusstakarna vi hade inga. Vi hade en hel påse full visade det sig när jag kom tillbaka. Samt en hög i lådan med lampor. Vi behöver inte köpa en lampa före pension eller något sånt.


I övrigt har jag mest tagit det lugn mellan allt det där man gör som inte syns. För första gången sedan jag fick/köpte mitt aktivitetsarmband så har jag misslyckats med att få ihop stegen. Inte mycket men saknar totalt 4500 steg denna vecka. Kan inte skylla på att jag var sjuk heller för jag var nästan ikapp i torsdags. Eller kanske kan jag det för jag brukar ligga bra till på torsdagarna för att klara veckomålet om det är dåligt väder på helgen. Gårdagen uppmuntrade inte till någon längre promenad i blåsten och idag har det regnat så fort jag har haft möjlighet.

Nu är det dags att sova och i morgon börjar en ny vecka med nya möjligheter. God natt och jag hoppas Ni haft en trevlig 1-a advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar