Öland

Öland
Solnedgång

söndag 1 november 2015

Gick ju bra

Kom inte upp så tidigt som tänkt. Kom heller inte iväg riktigt så tidigt som jag hade hoppades. Fast jag skyller lite på maken. Han ville bara fixa en sak först till min dotter. Och det fick det vara värt. Kom iaf iväg. Åt i bilen medan jag körde hade förberett både dricka och frukost i sätet på passagerarsidan.


Ska villigt erkänna att det var få och mycket korta pauser men jag tog dem iaf. Gick riktigt bra att köra men jag har svårt att förstå mig på folk som kör 70-80km/h på 100 väg. Man blir ju bara irriterad och kör ju till slut som en sämre biltjuv. Dock höll de flesta hastigheten så jag fick behålla mitt humör på den bra sidan. Hela körningen tog mig ca 6, 5 timmar. Sen var det till att tömma bilen för givetvis hade jag fyllt den med prylar till dottern. Dotterns sambo hittade kvarterets kärra och vi kunde ta nästan allt på en gång. (Jag hade redan hunnit bära in två omgångar.)


Hade redan då fått ihop samtliga steg för att klara veckan. Men saknade 7500 steg av dagens. Nåja dotterns hund tycker om att promenera så efter en runda med henne var samtliga steg gjorda. Och då har vi ännu inte gått sista kissrundan. Blir en bra vecka detta. Nytt rekord?


Dottern och hennes sambo har fått upp de viktigaste kartongerna och påsarna. Hade Kalmarkorv med mig till dem och i gengäld har dotterns sambo fixat naan bröd till mig. Tom två förpackningar. Som jag ska njuta när jag väl är hemma igen! Gillar det brödet men hittar det sällan hemma. Har även hunnit runt affären och köpt balsam för det hade jag dels glömt att få med mig och dels köpa nytt för mitt var slut. Köpte lite vatten till morgondagen också.


Dags att förbereda morgondagen, sedan ut vovven och därefter ringer jag maken. Är trött känner jag och jag har en rätt krävande vecka framför mig. I förebyggande syfte säger jag därmed god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar