Öland

Öland
Solnedgång

söndag 22 november 2015

Åter en vecka gången

Blev en ok morgon, vaknade och kunde inte somna om med andra ord dags att vakna. Blev inte mycket vettigt gjort i dag heller. Har iaf plockat in mina glaskulor och lagt i skjulet. De borde klara vintern men om de får vatten i sig är jag rädd att kylan spränger dem. Och jag vet varifrån de kommer även om jag har fått dem i present. Jag vet också att källan till dem inte längre finns kvar.


Det blev inte heller någon julmarknad idag. Varken i Kläckeberga eller Himmelsberga. Det blev dock köttfärslimpa och potatis till middag. Fick ihop matlåda både till mig och maken. Fast maken äter sin när han har kommit hem. Det blev också ett snabbt stopp hos min ena bror och hans sambo. Deras hund mår bättre i höfterna och var full av energi. Vi kom överens om att han har varit så duktig att han hade förtjänat 4 kulor av kattens mat trots diet.


Det har inte kommit någon snö på Öland. Det fanns innåt landet men väl vid Hovmantorp var den iaf borta om det hade kommit någon. Fryser dock om tårna så vem vet den finns kanske på marken i morgonbitti. Nu ska jag dock sova så jag orkar upp. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar