Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 5 oktober 2017

Ytterligare en dag med skallebank

Var dock duktig och var uppe och klar samt på stationen redan 06,18. Grannens tös hemma skulle byta tåg så hon kom till flygplatsen. Tänkte det var bäst att säga hej då en gång till då man aldrig vet när hon kommer hem nästa gång. Om jag pendlar ett par timmar så får hon pendla ett dygn typ. Hon var med tåget och hamnade på rätt tåg, i rätt vagn och förhoppningsvis på rätt plats.


Därefter gick jag bara hem och hämtade väskan. Tog den långa vägen till jobbet. Huvudvärken är kvar men frisk luft håller den hyfsat i schack. Var dock tidig på jobbet. Idag var jag själv på kontoret. Fick stuva om schemat en del men hann med en massa annat. Har lyckats att städa av skrivbordet en del så nu kan man se det igen. Gör inte alls ont. Det gjorde dock huvudet så runt en halvtimme tidigare gick jag hem.


Tog den långa vägen hem och förlängde den lite. Dock var solen lite jobbig när den kom i fel vinkel. Passade också på att handla smör, pålägg och lite annat innan jag gick hem. Väl hemma var det till att diska för att kunna göra i ordning något att äta. Brödet som var/är väldigt gott börjar bli väl torrt nu. Funderar på om inte änderna hemma kan vara lite hungriga till helgen. Blev till att ta det lite lugnt innan det fick bli en kort promenad med maken. Som också ville till affären. Dock börjar det bli kallt nu. Får fundera på lite tjockare kläder tror jag.


Fick faktiskt med mig maken på en lite längre väg tillbaka från affären och så hade jag fått ihop alla dagens steg plus de jag missade igår. Väl hemma var det till att vila igen. Och nu är det dags att sova. Och hoppas på att huvudvärken är borta när jag vaknar i morgon. Skulle inte tro det men hoppas kan man ju alltid. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar