Öland

Öland
Solnedgång

måndag 9 oktober 2017

En vecka med äventyr

Jag vaknade långt före väckarklockan i morse. Av att jag var snorig. Väldigt lämpligt med tanke på att jag befinner mig i Vimmerby denna vecka för att få lite utbildning. Och att jag nästa vecka ska nyttja den. Hmm nåja det var bara att försöka att hålla sig så lugn det gick samt att försöka att inte väcka maken. För varje gång man kände att nu kan jag somna så behövde jag snyta mig. Suck.


Nåväl kom till jobbet. Kom ihåg att lägga till all tid jag har fått jobba hemifrån i systemet. Helt ok med chefen. (Att jag la till tiden dock inte så ok att jag var tvungen att jobba.) Hann med div möte, få frustrationsutbrott, lösa utfallsprover och en del annat innan kollegorna och jag bestämde att nu gav vi blanka katten i allt och åkte! De hade med sig sin packning men var snälla och körde runt lägenheten så jag kunde hämta min.


En sak är säker för att hitta till parkeringsplatsen behövde man bara tre varv runt Vimmerby. Enkelt riktakt och vissa gator fick man inte köra alls på. Nåväl bilen blev parkerad och vi installerade i var sitt rum. Jag hann tom med en mindre promenad innan vi samlades och gick och åt. Kollegorna från systerfabriken såg vi aldrig. Ändå hade jag jobbtelefonen med hela tiden.


Nu ska kläder förberedas, klockan ställas osv. ringer väl maken också men sen ska jag försöka sova. Ska förbereda med lite snorpapper jämte sängen tror jag. Ska bli intressant om jag kan få sova då. Annars hinner jag nog runt apoteket i morgon och kan köpa lite nässpray. Såg vad det låg i förhållande till hotellet. Tror det är typ 3 min bort. Men först försöka sova denna natten utan. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar