Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 26 oktober 2017

Det tar sig!

Blev inte många timmars sömn i natt heller. Så studsade ur sängen och småsjöng kan jag inte påsta att jag gjorde i morse. Men upp kom jag och hann plocka i ordning en del innan jag knatade iväg till jobbet och var ytterligare tidigare i dag. Regnade gjorde det varken till eller från jobbet heller. Så det tar sig sa mordbrännaren när han tände på.


Jag iaf klart med en retur, en åtgärd och veta att ett case ska jag nog inte försöka reklamera. Har tydligen stått i hyllan några år redan. Men har en översättning kvar, en draft och lite annat som ska vara klart innan den sista. Men spärrhyllan är tömd på det jag visste skulle slängas och jag nådde. Sen fortsatte ett par kollegor med ytterligare några pallar på eftermiddagen. Börjar blir riktigt rent och snyggt där nu.


Maken skulle iväg med jobbet på eftermiddagen så jag gjorde mig ingen brådska hem. Hmmm han var trots det hemma före mig och fick vänta. Fast jag var nästan färdig motionerad när jag kom hem. Efter lite vila och mat så blev det bara en kort runda. Fick vänta in att regnet skulle sluta också innan vi kunde gå. Fast rundan blev sen en aning längre alltefter vi gick. Skulle "bara" ta den svängen också osv. Var väl ute en timme. Fast det kom några mindre skurar under tiden.


Nu är disken fixad, tvätten förberedd, likaså kläderna inför morgondagen och väskan framplockad. Bara datorn kvar att lägga i men den sitter jag ju med nu. Ska snart slå ihop den och lägga ner den. Så slipper jag i morgon bitti. Förresten lika bra att göra det med en gång. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar