Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 25 oktober 2017

Nedräkningen fortsätter

Fördelen är att trots att jag var så pass trött att jag funderade på sovmorgon ändå var på jobbet än tidigare idag! Vad ska detta sluta? Planerade att färdig ställa massor och gjorde ännu mer annat men inte det jag hade planerat. Nu blir det snart kris. Nåväl får bli som det blir med den saken. Kommer dock att kunna returnera iaf en pall i morgon förhoppningsvis 2.


Hade möte med min italienska chef och fick en uppgift som behöver ca en vecka för att göra och då talar vi ändå bara om en draft. Får nog delge det till den jag har på plats. Ska/skulle ha möte med en leverantör nästa vecka angående en kunds behov. Annan kund ville följa med och se processen. Helt ok var ju bara en människa och jag skulle kunna få det jag behöver göra gjort iaf. Det är nu två från kunden och minst 2 från systerfabriken. Vilket leder till att jag inte kommer att hinna göra det jag behöver göra. Fundera att lämna över hela besöket till systerfabriken så gör jag mitt en annan dag.


Hela dagen slutade med att jag fick en massa plustid och kom iväg lagom till ännu en skur kom. Var rätt blöt om fötterna igen när jag väl var hemma. Efter en aning mat, torra kläder och torra skor fick det bli en promenad till. Fick ihop mina steg. Passade på att handla lite frukt tills i morgon på vägen hem. Efter en dusch sitter jag nu och torkar till igen. Ska borsta tänderna sen kan jag krypa ner och sova. Förhoppningsvis en aning piggare i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar