Öland

Öland
Solnedgång

lördag 14 oktober 2017

Det där med tid

Vaknade rätt ok men gick bara upp och körde igång den förberedda tvättmaskinen sen gick jag tillbaka till sängen. Låg och surfade runt på nätet tills maskinen var klar. Klockan var inte allt för mycket så jag rev ur sängen och tvättade rent. Maken hade smitit iväg och hjälpte till på gemensamhetsområdet. Blev riktigt fint har dock inte hunnit fota. När nästan allt var torrt av sängkläderna och tillbaka i sängen smet jag ner till Borgholm.


Skulle bara vara där en timme eller så. Hmm det blev visst 3,5 timmar. Men hann med en hel massa. Kom dock bara hem med en påse matvaror. Svågern hade redan hunnit komma. Var bara att sätta igång med maten. Karréstek med potatisgratäng och sallad. Svågern fick välja dricka till maten. Kan säga att rumänskt vin är helt ok så länge man håller sig till 1-2 glas. (Det var rött och för att vara det så var det riktigt gott.)


Nu har vi suttit och tjatat en hel massa. Passade på att ge honom sin frus födelsedagspresent. Kan inte säga vad det är än men det borde gå hem. Finns bytesmöjligheter om hon kommer ner inom ett par veckor och byter. Har faktiskt varit lite otrevlig och gått runt och fyllt mina lyktor med ljus så jag kan börja ha dem tända. Kan konstatera att jag behöver besöka det blågula varuhuset och fyll på med blockljus. Vanliga ljus till de mindre har jag fortfarande en 100 pack kvar av. Lär dock inte hamna där på ett par helger.


Av någon anledning har även kvällen bara sagt poff och det börjar närma sig natt. I morgon behöver jag tvätta min jacka. Har tydligen spillt på den. Lite osäker på hur varmt det är i norra Italien men jag tror nog att jag vill ha jackan med. Om inte annat så lär det inte vara varmt i Malmö när jag ska till hotellet runt midnatt på torsdag mot fredag. Inte heller när jag ska till tåget på morgonen. Men nu är det dags för det sista tror jag allt. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar