Öland

Öland
Solnedgång

måndag 2 oktober 2017

Jodå.

Förstod inte varför klockan ringde i morse. Inte till en början med iaf. Dock var det bara att stiga upp och göra sig i ordning. Hade glömt att ta fram en ren jobbskjorta och rena strumpor men hann med det också. Måste varit länge sedan den skjortan användes och tvättades. Hittade en gammal 5kr i ena bröstfickan. Helt ok väder när jag skulle gå. Kom iväg något sent och stressade inte. Men då jag inte kan komma iväg hem heller i tid så jämnar det ut sig ändå.


Som vanligt när man jobbar med kvalitet så planerar man sin dag på ett sätt och får göra en hel massa annat. Nåväl blir nog bra till slut det också. Vet iaf vad jag ska göra när jag kommer dit i morgon bitti. Nämligen agendan för vecka 42. Ska bli intressant och se vad de tycker om den på huvudkontoret. Och framförallt ska det bli intressant och se hur de jobbar enligt den nya standarden. Fast det lär jag inte få veta förrän vecka 42 och då bara det de inte kan undvika att visa. Man blir lite luttrad som revisor.


Det har regnat en del idag men det hade lugnat ner sig tills jag hade tid att gå hem. Hade tom börjat att torka upp. Så jag kom hela vägen hem torr. De bygger om en del vägar här just nu så det fick bli en aning annorlunda väg hem än vanligt. Men det blev iaf inte den närmaste vägen. Väl hemma var det till att äta lite innan jag tog med maken på en promenad. Har en runda som vi kan göra en aning längre dagar då det är bra väder att gå i och som annars blir en aning kortare. Började bli blött i luften under promenaden för att börja regna de sista 100m. Vi hann till porten utan att bli genomblöta.


Nu är det bara det sista kvar innan det är dags att avsluta denna dagen. Vilket jag tänker göra så snart jag har avslutat detta. Behöver sova lite mer känner jag. Mest troligast för det någon form av virus på g. (Var och varannan kollega är drabbad, varit drabbad eller håller på att drabbas.) Hoppas väl kunna sova mig igenom smittan. Håller tummarna att det är uppehåll både till och från jobbet i morgon också. Underlättar att få ihop mina steg. Hade en bra vecka förra veckan och vill ha en liknande denna veckan.God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar