Öland

Öland
Solnedgång

fredag 6 oktober 2017

Åh äntligen

Är det helg. Var ju ensam förra fredagen och hade därmed stängt av larmet som väcker mig straxt före maken. Fast i morse vaknade jag ändå så jag hann in på toan en runda först. Fast jag ska erkänna att jag gick och la mig en runda medan maken hade toan. Men var uppe när han var klar med badrummet. Hade dessutom hunnit packa allt utom det jag glömde. Nåväl jag lär klara mig ändå. Det enda som var en aning jobbigt var att jag även glömde klockan. Men det var bara jobbigt på jobbet. Endast då jag använder den.


Hann innan jag gick i morse att ta fram det mesta som jag behöver för att vara i Vimmerby nästan hela nästa vecka. Jag packade dock inte ner det men det ligger på makens säng och väntar på mig. Får packa det när jag är tillbaka till lägenheten på söndag. Vi åker runt 18 på måndag. Ska bara klura ut vem som kör och i vilken ordning vi ska plocka upp varandra. Men det löser vi på  måndag. Var på jobbet när jag skulle och den ena kollegan var åter på plats. Alltid trevligt med lite sällskap.


Maken hämtade mig riktigt tidigt. Han hade en tidig tid att passa så jag fick följa med. Jag hade tur Ebba's husse ville ha lift till Kalmar så jag kunde sova nästan hela vägen. Sen sov jag tills vi var hemma av bara farten. Fatta inte att man kan vara så trött av att åka bil. Har hunnit att tvätta all tvätt så här långt, förbereda maten för i morgon och söndag. Dvs plocka upp från frysen samt köpa hem tillbehör. 


Varit riktigt fint väder idag också men kallt. Behöver leta rätt på mina handskar. Förvisso var det frost på rutorna och det är det kanske inte på måndag men jag går hellre med dem i fickan och inte behöver dem. Än att att frysa om fingrarna om jag hade behövt dem. Nu ska jag sova. Tänkte försöka komma upp hyfsat tidigt i morgon. Har lovat att vara chaufför åt maken. Mellan han är lämnad samt hämtad tänker jag spela pokemon i Borgholm. Så jag hoppas det är lika fint i morgon. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar