Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 31 oktober 2017

Tja det får väl gå

Var uppe i god tid i dag också. Vet i katten dock vad jag gjorde innan jag kom iväg för jag tror någon snodde en kvart för mig. För plötsligt var klockan så mycket mer än igår. Ska se om jag kan upptäcka tidstjuven i morgon. För så får den inte hålla på. Jag ville ju hinna göra en del innan jag åkte till leverantören. Nåväl jag kom iväg och kallt var det. Dock var jag fortfarande något frustrerade över att inte få lämna besked om hur mycket tid som skulle krävas så jag höll värmen av det.


Väl på plats så dividerade jag lite med kollegorna och chefen och vi bestämde att vi skulle åka en dryg halvtimme tidigare för att förbereda utan att bryta förbudet av att meddela leverantören. Hjälpte dock inte för fast vi var där en halvtimme tidigare så var både systerfabriken och deras kund redan där. Dock vet jag hur man kommer in så jag kunde fixa lite av mina bekymmer före samt göra upp om hur vi skulle lösa andra punkter som vi borde haft tid till att gå igenom.


Av kunden kunde jag dock lära mig en för mig ny kunskap. (Under 6 timmar.) Och av leverantören ungefär en i timmen. Klockan hann bli väl halv fyra innan vi smet med hänvisning av att kollegan behövde komma tillbaka till kontoret i utlovad tid. Kunden och systerfabriken var dock inte klara. Men de fick sköta sig själva. (Och de hade dessutom kommit överens om att vi skulle ha varit klara en god stund innan.)


Väl tillbaka var det till att sammanställa det sista, renskriva min lista, lägga till de nya punkterna för vår fabrik samt det som var till nytta för oss. (Sen antecknade jag även sånt som kollegan i systerfabriken behöver veta/kunna. Dvs den som jag har/håller på att lära upp.) Klockan hann dock bli väl mycket innan jag var klar och kunde gå för dagen. Blev visst några timmar övertid där. Kändes inte lika kallt att gå hem som det gjorde på morgonen.


Väl hemma var det till att äta och fixa efter det. Sen har jag inte orkat att göra så mycket mer. Frågan är om jag får gå hem när 40 timmar är gjorda denna veckan? För då kan jag nog se till att det blir till runt frukost på fredag.... Nu skall jag dock sova så jag fixar de tre sista dagarna denna veckan. För jag lär behöva jobba in i det sista på fredag. (Men det hade varit skönt att kunna smita runt lunch.) God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar