Öland

Öland
Solnedgång

söndag 29 oktober 2017

Attans så blåsig söndag

Vaknade tidigt men somnade om. Kan konstatera att min kropp inte är gjord för tidsomställningar. Men jag kom upp, jag har gått en mycket liten promenad idag. Tror inte jag har fått ihop 1/6 del av alla steg idag. Men jag försökte iaf men det blåste alldeles för mycket. Dessutom ar det kallt som attans. I morgon är det underställ, mössa och vantar som gäller förutom de vanliga kläderna.


Vi hade besök av min ena bror samt pappa idag. Dock var jag iväg en liten stund just då men maken kunde bjuda på fika alldeles på egen hand. Till middag blev det steken och såsen som jag fixade till redan igår. Till mig kompletterade jag med ris.Även en del grönsaker fanns att få till som komplement. Denna gång gjorde jag bara två matlådor till mig och lät maken få göra sina egna. Han fick ihop tre.


Solen var på ett strålande humör ram till runt tre när det började mulna på rejält. Blåst har det gjort så räfsa löv var inget att tänka på. Å andra sidan med lite tur blåser de in i skogen och jag slipper ha dåligt samvete för att jag inte tänker räfsa ihop dem. Det tråkiga med solen idag var att det verkligen syntes hur skitiga fönsterna är. Skulle verkligen behöva putsa dem nu. Har jag otur så finns både tid, möjlighet och lust att göra det nästa vecka när jag är ledig. (Eller har jag sådan tur att vädret inte tillåter det alls.


Nu är det i vilket fall som helst dags för att krypa ner och sova. Ren arbetskläder är framtagna och ligger jämte väskan. Kläder att ha på mig i övrigt ligger klara på stolen. Matlåda finns i kylen och väntar bara på att bli nerlagd i väskan. Bara några timmars sömn som saknas. Så jag säger god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar