Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 11 oktober 2017

Hälften gjord

Vaknade även idag före väckarklockan. Dock var den ställd något senare så någon promenad blir det inte före frukost eller efter. Dock fick vi gå lite på förmiddagen när vi fick öva. Sen har det varit korvstoppning mest hela dagen om vi inte har ätit. För det har vi också gjort massor idag.Började med frukost för att 2 timmar senare fika. Ytterligare 2,5 timme senare var det fruktstund för att fortsätta med lunch ytterligare en timma senare. Sen varvade vi frukt, godis och fika fram till det var slut.


Vi fick en halvtimme som tillbringades med att prata med chefen och ca 5 min promenad innan det var dags för gemensam middag. Någonstans där emellan var jag dessutom tvungen att fylla i lite information till chefen, vidarebefordra information till systerfabrik längre österut, svara på tre andra akuta mejl och en del andra akuta saker. För en knapp timme sedan var den gemensamma middagen över. Det var ingen som orkade mer. Jag hämtade dock min jacka och tog mig en promenad på ca 15 min. Behövde smälta maten.


Har hunnit plocka ihop kläderna inför morgondagen, prata med maken och ska nu bara se till att ha laddad mobil tills i imorgon bitti. Behöver dock komma upp en aning tidigare i morgon. Dels behöver jag tvätta håret men även packa ihop mina saker och checka ut innan vi startar i morgon. Hoppas få en kvarts promenad också. Men det är en aning osäkert. Men först borsta tänderna och sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar