Öland

Öland
Solnedgång

lördag 28 oktober 2017

Lördag

Vaknade till av att maken pratade med mig men lyckades somna om igen. Har inte en susning om vad klockan var men kroppen tyckte sova. Hade visst ställt väckarklockan för den ringde några timmar senare. Gick väl inte upp direkt men jag satte mig upp och läste på internet iaf. Blev nog en väl lång stund där innan jag kom upp och gjorde mig i ordning. Hade dock varit uppe tidigare och kört i gång tvättmaskinen. Så när jag väl var uppe på riktigt var den klar.


Efter att ha hängt upp den rena men blöta tvätten eller lagt den i torktumlaren blev det en tur till Borgholm. Skulle inte gå så länge medan maken hade ett besök att göra. Hmm blev visst 1,5 timme iaf. Trots att det kom en skur då och då. Hade tunn regnponcho i väskan som jag till slut tog på mig. Var egentligen inte alls bra men bättre än att bli genomvåt.


På vägen hem blev det stopp för att handla mat och fika. Räkmacka en lördag gör aldrig ont mer än i plånboken. Väl hemma var vädret på sitt bästa humör så det blev en stund i trädgården med div sysslor. Dock inte mycket mer än någon timme. De jag spelar pokemon med i Borgholm behövde hjälp med en raid. Vi är så här års så pass få att vi måste hjälpa varandra om vi överhuvudtaget ska lyckas. Meningen var två raider men det blev bara folk till en. Så hem igen.


Lagade middag till både idag och i morgon. Eller till i morgon ska jag fixa lite sallad också men köttet är klart. Stek som antingen ätes kall eller värms upp allt efter eget behag. Gjorde riktig sås också till maken. Själv avstår jag gärna. I övrigt är inte mycket gjort. Jo ett berg med makens skjortor har jag också hunnit med att stryka. Samt vika och packa ihop all ren tvätt. Mina kläder iaf. Maken får fixa sina själv.


Nu ska här sovas. Ska försöka komma upp en aning bättre i morgon. Dock får jag i vilket fall som helst en timme till så det borde funka. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar