Öland

Öland
Solnedgång

lördag 10 juni 2017

Vad man kan hinna med!

Vi skulle visa upp vårt hus idag för några som var intresserade av att bygga ett likadant men ville se hur det ser ut. De skulle komma på förmiddagen så vi skulle ha eftermiddagen fri. Med andra ord var vi uppe och igång långt tidigare än vanligt. Klockan 10 var varenda list och tillgänglig yta iordning, dammad osv. Dukar utbytta, 1-a maskinen tvätt klar osv. Vi var väldigt effektiva. Klockan 10 kom de med andra ord.


När de var klara så fortsatte tvättandet och då var farten på plockandet uppe så nu har jag ändrat om i tre skåp dessutom. Samt ena hyllan. Fick plats med en hel del. Nu har jag dessutom plats för mer. En shoppingtur till IKEA lär det bli om en inte alltför lång framtid. De har lite roliga saker där som jag önskar mig eller vill ha mer av. Får se hur det bli väl där. (Bruka ha lång önskelista när jag åker dit och kommer hem med hälften för jag konstatera att jag vill fundera lite till på det som inte köptes in,


Efter detta har jag hunnit med totalt 3 maskiner med tvätt, 2 promenader på totalt 1,5 mil, laga mat osv. Fast jag erkänner jag somnade en stund på eftermiddagen också. Helt slut. Man hinner med en hel del om man bara sätter fart. I morgon hoppas jag på lika bra väder som idag. För då kanske promenaden bara blir runt, runt på tomten. Dvs klippning av gräsmattan.


Måste bara komma på vad vi ska ha till middag i morgon. Idag blev det över så pass att jag fick ihop ytterligare ett par matlådor. Behöver dock 10 till för att klara mig hela vägen till semestern. Sen gör det inget om det finns några kvar till efter semestern också. Rätt skönt om man inte står sista semesterdagen och lagar till matlådor i ren panik för att ha något att äta på lunchen de(n) första veckan(orna). Men först ska jag sova så kan komma upp tidigt i morgon också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar