Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 29 juni 2017

När man vet att man jobbar inom kvalité

När jag började dagen hade jag en förhoppning om att hinna göra en hel del. Efter 2 nyare akuta möten som drog ut på tiden hade jag missat 4 möten och ännu inte hunnit göra något av allt jag hade tänkt mig. Gick hem 1,5 timme senare. Det där med att äta lite på flexen får jag göra nästa vecka eller veckan därpå. Men jag kom upp i morse och lyckades äta 15 min av min flex.  Alltid något.


Det var rätt ok väder ända tills jag tänkte gå hem. Det hade då börjat att regna så jag fixade ett par saker som jag hade tänkt att fixa tidigare under dagen. Sen hade det gått nästan en timme till. Tur man skulle ha bilen med sig till lägenheten. För det hade ännu inte helt slutat regnat. Hittade en parkering efter lite snurrande. (Med tur har vi en parkering om ett par veckor.) Passade på att ta mig en liten runda innan jag gick upp till lägenheten. Bara för att komma på att jag behövde gå till affären.


Nåja, bara att ta på sig skorna och jackan för att gå ut igen. Klarade mig fram och tillbaka utan att bli alltför blöt. Blev visst en liten påse till mamma på vägen. Ska stanna till där på hemvägen imorgon. Köpte lite annat också så behöver jag inte handla direkt på måndag igen. Fixade till mig ett par mackor och konstaterade att jag var för trött för att gå ut i det fuktiga ute. Skulle göra maken sällskap i soffan och titta på tv. Lyckades se början på 2 avsnitt men missa sluten på båda. Sov så gott så. Tv är bra sömnmedel. Hoppas jag kan sova i natt nu bara.


Har plockat fram väskan så det kan gå fort att packa i morgon. Regnar det så vill jag vara klar när maken åker så jag kan få lift. Är det uppehåll så går jag. Fredagen är den dag i veckan som är svårast att få ihop stegen. Helst med tanke på allt regn som är utlovat hemma med start idag och över hela helgen. Med lite tur kommer det regn men inte i de mängderna som utlovat under så kort tid som utlovat. Bättre om det sakta får alla över längre tid. Men det får vi ta i morgon. Nu fixa det sista och sedan sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar