Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 20 juni 2017

2/3 avklarade

Jag kom upp och jag var på jobbet i vanlig tid. Hann fixa en del innan jag gick också. Det har ju dock varit väldigt varmt de sista dagarna så det fick bli mina förklädda shorts och en tunika till jobbet. Orkade inte ta på mig någon jacka. För det är ju så varmt. Det var det inte men orkade inte vända och hämta någon jacka utan jag fick helt enkelt gå lite fortare så jag inte frös.


Väl på jobbet var det till att se till att bilen hamnade på rätt plats. Fixa en rapport som sedan skickades till kollegan som var med. Det var dennes leverantör vi var hos. Chefen fick muntlig rapport tills kollegan har lagt till det som denne önskar. Attestera tider, hålla utbildning, boka en extern till oktober i 3 dagar, delta på 4 möten, ta en kort lunch och förbereda morgondagens leverantörsbesök. Kunde tom få morgondagens lunch bokad. Sen en runda till kvällspersonalen innan jag gick hem. Och jag tror jag hann stämpla ut innan 17.00.


Väl hemma blev det en tur till Växjö för att köpa en fläkt. (Fast attans vad den låter!) Blev visst smaksatt kaffe till maken också. 3 liter jordgubbar varav 2 liter ligger i frysen. Sen fick det följa med lite annat smått och gott till trädgården. Operation ogräsbekämpning ska sättas igång på allvar mycket snart. På vägen hem var vi runt Ebbas. Ebba själv var hemma men ingen annan så det var till att bege sig hem i stället.


När bilen parkerades så gick maken upp till lägenheten medan jag gick till affären och köpte färskpotatis för det överkomliga priset av 0,00kr/kg. Ok jag var tvungen att handla annat för 200kr. Men 1kg kaffe, grönsaker och lite middagsmat fixade lätt den summan, Hem och äta för att därefter rensa jordgubbarna. Har hunnit packa ner det mesta i väskan som ska med hem. Bara datorn kvar och stänga av fläkten. Och det helst för en halvtimme sedan. Behöver vara på jobbet en halvtimme tidigare i morgon. Tänker därmed gå hem en halvtimme tidigare också. För att ha semester tom måndag! God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar