Öland

Öland
Solnedgång

måndag 19 juni 2017

Då har man klarat av det.

Började dagen med sovmorgon! Jag kunde sova hela 8 minuter längre än om jag är hemma och jobbar. Visst är det fantastiskt glamoröst med tjänsteresor? Man reser tidigt på sin lediga söndag, Sitter uppe länge på hotellrummet med jobb mejl osv för att få 8 minuter sovmorgon. Och för att sitta i mötte en hel arbetsdag och därefter köra bil och vara hemma vid 22. Sen förväntas man vara på jobbet 7,30 i morgon.


Det är alltså vad jag har gjort idag. Fast på dagens resa lyxade vi till det med 2 st 5 min stopp. Dvs byta chaufför. Och ett 15 minuter stopp. Vi var tvungna att tanka. Vi hade köpt vatten, choklad och bananer igår för att äta medan vi åkte. Kollegan checkade in här på ortens hotell och började med att beställa sig en hamburgertallrik till rummet samt få veta att det blir ingen frukost för tåget går innan den börjar serveras. Gissa om han är glad att han har en banan och en flaska vatten kvar till sista biten i morgon. (Jag hoppas bistrovagnen är påkopplad på tåget. Annars får han ingen mat förrän han slutar i morgon.)


Själv har jag kört bort bilen till jobbet. Maken var snäll och hämtade mig. Jag har tandborstningen och upp packandet av väskor/påsar kvar. Tog ju med lite träningskläder om jag skulle få lust att ta en rejäl promenad igår när vi kom fram. Blev inget av med det. Var ju 26° när vi hade ätit och klockan blev rätt mycket. Blev en tur runt de närmaste kvarteren så vi kunde handla till hemresan. Jag har iaf letat rätt på nycklar, laddare osv så jag klarar mig till i morgon. Får se blir kanske bara tandborstningen. Ska upp i morgon också. På återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar