Öland

Öland
Solnedgång

fredag 2 juni 2017

Så var helgen här.

Igår kväll var datorn och jag osams igen. Dvs antingen dog den eller så ville den inte koppla upp mig mot nätverket. Så till sist gav jag upp. Var iaf på jobbet tillräckligt mycket för att inte få någon minusflex. Men blev iaf kvar med de sysslorna som låg sämst till. Har dessutom fortfarande ingen telefon men vet att ny är beställd. Med lite tur kommer den på måndag så jag kan börja jobba igen på onsdag. Eller jobbar gör jag med det blir en aning snurrigt då jag har allt i min mobil. Har som tur är inga möten.


Bjöd maken på mat ute efter jobbet igår. Sen blev det en rätt ok promenad. Fick sällskap även igår halva rundan. Och gick resten ensam. Var hemma riktigt tidigt. Gjorde ändå inte mer än förberedde för denna dag. Somnade tidigt efter ha slagits med datorn. Och trots att jag somnade tidigt var jag trött i morse. Men var ändå uppe i hyfsad tid och kunde hjälpa till med att bära ner iaf min väska. Passade på att slänga soporna. Sen var det bara att smita upp och borsta tänderna. Var på jobbet i nästan i tid.


Hann med det mesta men inte allt. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen men har iaf hunnit med att göra den mesta rapporten för maj. Och visat chefen de övriga två vi måste hinna göra på onsdag. Hann även med att fylla i merparten av svaren till avvikelserna på TS revisionen. Har en kvar som inte är helt enkel. Lär behöva kolla med ena kollegan på måndag. För finns inte kravet från kund så har vi heller ingen avvikelse. Måste bara dubbelkolla.


När maken hämtade mig idag lyckades jag hålla mig varken nästan hela vägen genom Växjö innan jag sov gott. Vaknade till av att bilen stannade till. Var kön till rondellen innan Kalmar. Hade hoppats att det inte skulle vara så illa än. Men det blir till att ta vägen över Smedby i fortsättningen. Maken skulle runt Hansa området så jag passade på att få en tur på IKEA. Sen var det raka spåret hem. Numera är det 80km/h som gäller på Öland upptäckte vi. Iaf där det inte var lägre hastighet.


Har packat upp, fått en promenad. Idag fick jag med mig maken nästan hela rundan. Dryga 7km. Nu återstår att borsta tänderna och avsluta dagen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar