Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 28 juni 2017

Halva veckan borta.

Och när inte heller idag har svenska spel ringt om någon högre vinst. Att de aldrig lär sig att dra mina siffror. Suck. Ja ja, jag kom upp i morse , var på jobbet i hyfsad tid och lyckades med mer än jag trodde när jag vaknade eller gick därifrån igår. En viss planering inför hösten är nu lagd. Kan säga att man inte kommer att rulla tummarna precis. En hel del utbildning ihop med, interna revisioner och uppdatering av kvalitetssystem. Alltså svenska spel borde verkligen ringa så man har möjlighet till typ ett halvt år semester eller något.


Jag kom iaf iväg från jobbet i rätt ok tid. Hann tom fixa lite jobbärenden på vägen hem. Dvs jag bokade och ena kollegan i rummet hämtar på fredag. Vi håller på att tissla och tassla lite. Har ett extra insatt möte på fredag för hela avdelningen. Flera går på semester, någon pappaledighet osv. Så sista chansen att komma fram till något vettigt före semesterperiodens slut. Dvs vecka 34 någonting i den stilen.


Har hunnit med lite bus också. Sånt är kul. Egentligen hann jag med att införskaffa buset för genomförande senare i veckan. Alltihop innan jag hann hem. Väl hemma bytte jag bara om till träningskläder. Utlovat regn resten av veckan. Vet inte hur kul jag kommer att tycka det är ut och gå då. Så jag har passat på idag med. Det sista jag gjorde innan jag avslutade promenaden var att handla något att äta idag och imorgon. Maken hade men det blev visst lite till honom också.


Efter att ha ätit fick det bli en dusch. Lite film osv. Nu ska håret torka sedan ska jag se om jag kan sova. Det är bara 17 arbetsdagar kvar före semestern. Och var dag regnar det in måsten på jobbet. Skulle allt genomföras före semestern så lär den inträffa 2075 eller något sånt. Orealistiskt mycket med andra ord. Men det som inte hinns med före får bli av efter eller utfört av någon annan. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar