Öland

Öland
Solnedgång

söndag 4 juni 2017

Lika slö söndag

Eller den har faktiskt varit ännu slöare. Kom dock upp tidigare idag. Satt tom i sängen och läste vad som hänt sedan igår en god stund innan dess också. Fast vet i katten om det är ett nöje att göra det. Mest elände mest hela tiden numera. Världen har fått fnatt. Började iaf med att riva ur sängen och sedan slängde in det i tvättmaskinen. Jag har dock inte hängt det ute idag. Lovat regn även om det inte kom förrän senare.


En promenad i Borgholm då jag ändå behövde köpa bränsle till gräsklipparen. Dock klippte maken gräsmattan ända tills regnet kom. (Själv hoppas jag att det var tillräckligt med regn för att jag inte ska behöva vattna mina krukor ute.) Köpte en laddare till maken dessutom. Den han har i lägenheten hotar med att trilla i bitar.


Jag hade dock glömt att köpa ris så det fick bli en tur till Köpingsvik och handla lite också. Men då regnade det så det blev inte fler steg än nödvändigt. Väl hemma vandrade  grannen förbi med Chippen och trots regn så hakade jag på. Vi kom tillbaka lagom till fötterna var mer blöta än torra.  I övrigt klarade jag mig hyfsat men så hade jag på mig den tunna regnponchon.


Fick bli ris och karré till middag idag. Fick ihop ett par matportioner till jobbet också. Ska bara fixa lite sås till dem tror jag. Eller iaf lite tzatziki så jag har något. Maken hade besök av den andra grannen en stund. De fikade och jag slöade lite med att färglägga. Plötsligt är dagen nästan slut. Behöver tömma diskmaskinen sen är allt gjort för idag. Borde ha vattnat blommorna inne men beslöt mig för att vänta med det tills i morgon.


Nope dags att tömma diskmaskinen och så kanske lite glass. De laktosfri idag som hade annan smak än vanilj som jag helst avstår från. Sen blir det sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar