Öland

Öland
Solnedgång

fredag 16 juni 2017

Då var det klart så långt

Kom upp, blev klar och var på jobbet en dryg halvtimme innan jag behövde. Gissa om jag hann med en del oväntat. Fast ju mer man hinner med ju mer trillar in. Men nu finns iaf bil, hotellbokning, pc och annat som behövs för att köra till Danmark och Jylland på söndag morgon. Tack och lov är vi två så jag behöver bara köra hälften av sträckan hoppas jag.


Innan jag kom till jobbet planerade jag att sluta så fort flexen tillät. Behöver jag skriva att det sket sig totalt? Jag kom iaf iväg så jag inte byggde på flexen mer iaf. Var så glad förra veckan när jag hade lyckats få ner den med några timmar. De är tillbaka efter denna veckan med ett litet plus. Nåväl jag får väl smita så tidigt det går de 3 5-dagars veckor som återstår innan semestern. Lyckas jag att minska flexen med en timme om dag sen så är bara hälften kvar efter lite drygt. Dock lär jag inte lyckas med det heller. Men en bit kanske?


Idag tog jag ingen regn kappa till jobbet men väl mina solskyddsglasögon. Gissa vad som öste ner från lunchen och hela vägen hem? Jo regnet givetvis. Och inget paraply heller. Nåväl bilen är tät så blöt blev jag inte och väl hemma så hade makan redan hunnit hem, handla samt ätit. Han hade även hämtat posten. Hade paket att hämta. Jag har tydligen vunnit en fruktskål. Vart jag/vi ska ha den. Men det får lösa sig.


När vi ändå var i Borgholm och hämtade min vinst passade vi på att gå en sväng. Blev inte långt för att det började småregnade. Hoppades det skulle sluta så vi smet in och satte oss på ett ställe som var öppet. Maken beställde kaffe och själv valde jag crepes. Attans så gott var det. Regnet hade ökat medan vi försökte vänta ut det. Fick bli en omväg till bilen. Tror jag fick ihop 4 km iaf.


Jag hade kört igång tvättmaskinen innan vi åkte in till Borgholm. Den var klar när vi kom hem igen. Bara att hänga upp. Har förberett nästa så jag kan köra igång den tidigt i morgon. Hoppas bara det blir bra väder. Behöver ha det torrt till eftermiddagen så jag kan packa. Ska även försöka komma i säng betydligt tidigare än jag brukar på helgerna. Tänkte komma upp tidigt också. Får se hur det går. Upptäcker jag. Nu är det dags att slå ihop datorn för idag iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar