Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 13 juni 2017

Inte idag heller

Det märktes att det var tisdag idag. Trötta tisdag dessutom. Men det gick. Jag kom upp, jag kom iväg (fast matlådan kändes stenfrusen), osv. Jag hann göra en del av det jag hade tänkt mig. Men det blir ingen resa till Danmark i morgon. Får se om det blir torsdag, söndag eller inte alls. Dock ska jag till Tyskland innan semestern. Måste bara ha kontakt, datum osv av kollegan i den andra fabriken. Han måste läras upp lite till innan han får göra revisioner.


Hann åka till leverantör. Tog längre tid än tänkt men vi hann med lite mer än jag trodde. Hann dock inte äta medhavda lunchlådan. Den står dock i kylen på jobbet så jag behöver inte bära med den i morgon iaf. Om inget oförutsett inträffar så får jag semester mellan vecka 30-33. Den är planerad nu så ändra sig inte kunderna för mycket blir det så. Tänkte smita hem redan klockan 16 eller straxt efter så klockan blev "bara" 17 innan jag kom iväg.


Det regnade inte när jag väl kom iväg så idag gick jag. Blev dock ett stopp vid affären så jag kunde handla corn flakes (har mjölk i kylen), bröd (smör och ost i kylen) och en del frukt. Sen orkade jag inte riktigt gå hela omvägen hem. Matkassen blev rätt tung. Men rätt hyfsat mycket iaf. Kom hem och skulle äta corn flakes, musli och mjölk. Det gick dock inte! Av någon anledning har kylen en temp av frys. Mjölken var nerfrusen! Brödet jag kunde köpa av hade jag inget smör eller ost till för de var djupfruset. Kan någon förklara varför kylen plötsligt beter sig som frys? Fick bli macka med varmrökt lax utan smör. Juice lyckades jag tina så pass att jag iaf kunde få någon dl att dricka till. Sen fick det bli vatten.


En promenad fick jag men långt ifrån så lång som jag ville. Blev iaf nästan 1,5 km innan det regnade väl bra. Har ingen lust att bli blöt, genomkall och därmed dra på mig en förkylning. Räcker med skräpet jag hade med pollen (?) för några veckor sedan. Maken har ont i knät så jag fick gå själv. Jag fick dock iväg ett paket till dottern. Med lite tur är det framme innan helgen. Nu ska lampan släckas och förhoppningsvis blir det en bättre dag i morgon. Har dessutom lite tur kanske jag kan få den nya telefonen då? Snart går min italienska chef i taket annars. Han blev en aning upprörd när jag lugnt talade om att mitt jobb inte kunde anses vara så viktigt iom att det tar mer än 2 veckor att få till gång till en telefon. Får se hur den historien fortsätter i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar