Öland

Öland
Solnedgång

måndag 12 juni 2017

Måndag med tvära kast

Jag var uppe och klar riktigt tidigt idag. Hade ju bilen som jag var tvungen att ta med till jobbet. Men tog mig en kort promenad före jobbet istället. Var då i tid till jobbet och tänkte att jag skulle smita därifrån i bra tid.  Lyckades och göra det mest akuta på jobbet men har fått planera om nästan allt. Hann inte ens ta en promenad runt fastigheten på lunch. Fast det kändes inte så hårt att offra då det har regnat av och till mest hela dagen. Inte heller kom jag iväg från jobbet när jag skulle. Klockan hann bli 17.


Försökte nå maken innan jag skulle gå. Lyckades dåligt. Så när jag då väl kom iväg tyckte kollegorna som var kvar att jag nog skulle ta bilen iaf. Det var väldigt svarta moln på himlen. Tur det för jag hann nog inte köra mer än några minuter innan det började droppa. Hann även plocka upp maken på vägen för att göra en utflykt till Älmhult och det stora varuhuset där med fyndvaruhus, Maken ville ditåt. Handlade en påse full för 300kr.  Endast en sak som inte blev inköpt och den vill jag fundera på ett tag till.


Och tror Ni inte att det regnade varenda gång vi skulle till bilen? Hann bli blöt varenda gång. Tur tröjan torkade snabbt mellan varven. Var hemma straxt efter 20. Lät dock merparten stå kvar i bilen. Bara galgarna som fick följa med upp. Men de behöver jag ju här och köptes ju också därför. Jo lite choklad fick också följa med. Tror dock att en del får bli till besökande barn. Ren mjölkchoklad är ingen större favorit men det vet jag en som verkligen gillar.


Blev lite att äta när vi kom hem. Maken tömde kylen på mat till sig och jag tog slut på flingorna. I morgon behöver vi handla innan vi kan äta. Å andra sidan kanske jag kan ta mig hem i tid. Lyckas jag tillräckligt bra hinner jag nästan handla innan maken kommer. Eller vi kan iaf mötas i affären. Nu ska jag kolla in vädret så jag vet vad jag ska ha för kläder i morgon. Samt om jag kan gå hem iaf. Förlorar massor med steg med detta regnande. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar