Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 7 juni 2017

Och rätt vad det är så kommer det en skur.

Innan vi la oss igår så öppnade maken fönstret så det inte skulle bli så varmt. Maken har även passat på att plocka bort sitt täcke för det är så varmt. Mitt ligger vid sidan om ifall jag fryser. Vaknade runt 04 i morse av att jag frös. Men hade inget täcke att ta till. Det hade maken tagit och virat runt sig för han frös tydligen. Tur jag visste var jag kunde hitta en filt. För runt 05 gick jag upp och hämtade den. Sen gick det bra att sova igen. Men jisses så det regnade av och till.


När jag till slut steg upp regnade det fortfarande. Det varierade bara mellan mycket och väldigt mycket. Som tur var skulle bilen med till jobbet. Fast jag inte hade många meter mellan porten och bilen hann jag bli rätt blöt. Dock inte värre än att det räckte med att byta strumpor och skor på jobbet för att det skulle kännas ok. Sen har det regnat och varit sol om vartannat. När det inte var varit sol och regn på samma gång. Varje gång jag har funderat på att sticka ut näsan så har det regnat. Så även när jag skulle hem. Bilen fick följa med.


Väl åter i lägenheten fick jag ta mig till bageriet och fixa ett par frallor.  Tog med andra ord två så finns en till efter jobbet i morgon också. Fast jag kunde gå under tak nästan hela vägen så nog katten skulle jag vara fuktig väl tillbaka. Försökte jag smita och gena någonstans så regnade det just då. Blev dock bättre till maken kom och jag hade ätit klart.


Det blev en tur till Växjö. Lite mer gas till att bränna ogräs har vi investerat i samt ett par dunkar ogräsättika. Ska väl vara katten om vi inte ska vinna över det. När vi ändå var där blev det en tur runt sjön. Med varsitt paraply i näven. De for upp och ner som en jojo. Massor med folk var det ute också. Tydligen skolavslutningar och baler ikväll. Kom både dit och hem utan större problem. Nu regnar det igen och jag ska borsta tänderna. Behöver komma upp tidigt i morgon. Är det bra väder går jag annars fuskar jag då också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar