Öland

Öland
Solnedgång

söndag 11 juni 2017

Nåväl

Om jag var hyfsat effektiv igår så var jag desto mindre idag. Är det något av det värsta jag vet är när flugor vandra omkring på mig. De väckte mig i morse och var gång jag höll på att somna om så var de och vandrade. Jag fullständigt avskyr det! Tidigt var det också. Jag var väldigt trött när det var dags att stiga upp. Men jag kom upp även om det var som om jag hade frusen sirap i lederna.


Men jag har hunnit vattna samtliga blommor både inne och ute. Ute förökade de sig under dagen dessutom. Får se om de lever på fredag när jag kommer hem. Några skurar med regn under veckan skulle inte göra ont! Jag har hunnit förnya mitt lotto. Inte för att svenska spel vill dra mina nummer men skulle de plötsligt få för sig att mina kan duga så måste jag ju ha dem inlämnade och betalda.


Ingen lust att laga middag så maken fick fixa sin själv och så passade jag på att äta flingor med musli och färska jordgubbar. Helt sanningsenligt så var det nog mest jordgubbar med lite flingor och musli som utfyllnad. Maken fick jordgubbar till efterrätt. Det som blev över hamnade i frysen till kallare dagar.


En kort promenad hann jag också med. Packningen gick som en dans. Visste dock att det skulle bli en aning sent iväg idag. Passade med andra ord på att duscha och tvätta håret innan färden gick. Nu är allt uppackat (Tror jag för jag har bara varit och rotat 4 gånger i väskan sedan jag sa det första gången.) Har förberett så mycket jag kan. Nu återstår att avsluta dagen och rikta in sig på en lång vecka. Hela 5 arbetsdagar ju!. Nästan blivit lite bortskämd. Tur veckan därpå bara är 3.... Nope god natt var det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar