Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 15 juni 2017

En virrig dag

Var uppe i tidigt dag också. Dock inte mycket tidigare på jobbet. Gjorde som igår, tog på mig regnkappan och har inte sett en droppe regn. Har dessutom varit en dag där man har fått springa som en åsna mellan hötapparna.  Än har en sak gällt för att ändras i nästa sekund. Hade dessutom tänkt att ta mig från jobbet i tid idag.Var ju rätt nöjd med att ha bara ha 26 timmar i flexen i måndags. det var 28 när jag kom i morse. Och jag var inte ett dugg tidigare därifrån idag. Nåja, smiter väl vid tre i morgon då.


Det blir iaf jobb bilen hem i morgon för på söndag måste jag vara tillbaka till 11 för att plocka upp kollegan på stationen för att köra i drygt 6 timmar. Vi måste vara på hotellet före 20 annars avbokas det automatiskt. Och det är rätt skönt att sträcka på benen någon gång under resan. Lite mat gör heller inte ont. Får se hur det blir helt enkelt. Vi är iaf 2 som kan köra så vi kanske se till att vi har dryck och frukt i bilen. Kan berätta från hotellrummet på söndag kväll hur det blev.


Tog med bilen hem från jobbets parkering för maken behöver den i morgon. När jag var utanför huset där lägenheten finns var det fullt på samtliga p-platser. Hamnade några kvarter bort. Såg till att köpa ett par frallor på väg från parkeringen så jag hade lite att äta. Maken muttrade lite när jag kom. Han hade fått äta den rökta fisken jag köpte till honom i tisdags. (Dock missade han köttet som han bara hade behövt värma.)


Efter vi hade ätit blev det en bättre promenad. Tror jag fick ihop en 6km. Helt underbart väder ju. Tog en tur runt Ebba med flock men de var inte hemma idag heller. Tidsbokning? Får göra ett nytt försök en annan gång. Vi passade på att flytta bilen innan maken gick upp. Jag behövde en halv km till så den fixade jag innan jag gjorde det. Tur det tog lite tid dessutom för maken hade hunnit diska till jag kom.


Har plockat ihop det mesta som ska med i morgon. Förberett så mycket som går. Nu ska datorn släckas ner och jag behöver sova. Måste upp en bra stund tidigare i morgon. Behöver hjälpa maken att bära ner. Jag behöver ju min resväska som jag har när jag jobbar. Får packa den i huset. Håll tummarna för att det är lika bra väder i morgon också tack. Skulle vilja hinna med en hyfsat bra promenad i morgon med. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar