Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 6 juni 2017

Då är helgen över

En lång helg med mycket vila och ändå en del gjort. Men det får vi ta lite allt eftersom. Idag var jag varken långt före väckarklockan. Jag var tom uppe ute innan dess. Ok inte mycket tidigare men jag var tidigare. Började med att packa ner sånt som skulle med och var i vägen. Bra sätt att bli av med det.


Var och hämtade ett paket som jag fick en avi på igår. Pennor som jag beställde i februari. Hade nästan glömt dem. Eller inte glömt dem men försökte att inte tänka på dem så mycket då jag visste att de inte skulle komma förrän nu i juni. Var delaktig i ett projekt av framtagning av nya pennor. Så det har tagit lite tid. Testade dem dock inte men planerar att göra det nästa helg. Sen får vi se om de är bra eller ej.


Kom ihåg att dränka mina planterade krukor. Maken tog det nyplanterade. Fördelen med egen brunn. Passade även på att gå runt och plocka en massa papper och annat som jag nu hade fått nog av att se. De hamnade för kassering. (Det var mina papper, makens hamnar i en egen hög som han får ta hand om själv med jämna mellanrum.) Middagen bestod av rester och lite påfyllning.


Jag fick ett infall att vara en aning snäll och strök maken skjortor. Han säger att han kan göra det själv men nu började berget bli väl högt. Men nu hoppas jag att han ska klara sig ett par veckor iaf. Så kul var det INTE! Har inte blivit någon längre promenad idag utan det fick bli bra med bara några km. Dock jobbade jag ett par timmar hemifrån och passade på att ställa frågor till kollegor ute i världen. Huvudkontoret tyckte dock att det fanns bättre säker jag kunde pyssla med än att jobba när jag var ledig. Man ska ju följa order från högre ort så jag slog ihop och lät bli att göra mer.


Nu återstår att borsta tänderna och komma i säng. Bra om jag kommer upp i tid så jag hinner med allt som behövs i morgon. Vi ska troligen in till Växjö och komplettera lite i morgon. Är vädret bra blir det även en tur runt sjön. Hoppas kan man alltid men regn är utlovat. För säkerhets skull har vi planerat en tur på torsdag också. Men vi får se. Ev är Ebba hemma så det kan bli ett besök där. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar