Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 21 juni 2017

Tunnt idag också

Ska helt enkelt erkänna att nu kommer resan ikapp mig. Så pass att jag tom kan göra enkla misstag som att åka ifrån handväskan med plånbok, körkort osv. Dessutom inte upptäcka det förrän någon ringer och frågar om den är min! Fast jag kom upp i tid i morse. Jag var på jobbet i tid också. Tom en kvart innan jag behövde! Passade på att förbereda allt som gick innan chefen kom och vi kunde köra till leverantören för att möta upp kunden där.


Mötet gick väl inte käpp rätt åt skogen men säga att det var lyckat då skulle tungan vara kolsvart av lögn. Vi kan väl säga att vi får börja om. Och det som har tagit 1-1,5 år ska göras om på några veckor till en månad. Och vi vet inte ens var vi ska hitta det som behövs för att kunna göra om. Tur man tycker om att jobba. Kunden och ena kollegan lämnade tidigare än jag och chefen som fick se hur min arbetsbörda kommer att se ut närmaste halvåret eller så. Vi gick igenom öppna punkter och la till nya.


Sen åkte vi tillbaka. Lunchen var över sedan en dryg timme när vi var tillbaka. Då ringde leverantören och frågade om jag ville ha min väska. För den stod kvar! Skrev jag att det tar ca 1 timme och 10 min att köra dit? Skrev jag att tanken var att jag skulle sluta redan 15,45 idag? Men att jag kunde stämpla ut 16.45? Ska sluta och säga att jag ska gå hem tidigare det går bara åt skogen. Jag hade dock meddelat maken som hade passat på att jobba full dag lite drygt innan han dök upp.


Ett stopp på vägen som vanligt för påfyllnad av makens mage. Passade på att ta mig en glass modell lite för stor. Blev visst några trisslotter också. I skrivande stund kommer de att ha kostat mig 17kr lite drygt. När de är utbytta mot nya vill säga. Blev även ett stopp i affären för att handla så det finns något att äta i morgon bitti. Behöver komma upp och iväg tidigt i morgon. Behöver besöka Kalmar när affärerna öppnar. Eller mer exakt när två öppnar. Men det är midsommar och Öland är populärt då. Vill hinna över bron i bägge riktningarna innan alla de som ska fira kommer.


I övrigt ska det tvättas, klippas gräs, montera upp förtältet till husvagnen, jobba några timmar, handla det som återstår till helgen och förhoppningsvis både hinna med en promenad modell rejäl samt vila. Jaja, hälften lär bli gjort på fredag. Men hoppas och önska kan man alltid. Men nu ska jag ta igen mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar