Öland

Öland
Solnedgång

fredag 9 juni 2017

Det närmar sig

Fredag och veckans sista arbetsdag är avklarad. Och en vecka mindre att arbeta Tror det var någon av kollegorna som räknade ut att det inte ska vara mer än typ 42 dagar kvar innan det är semester. Tror det kan stämma rätt bra. Eller om det bara var till sista dagen innan semestern. Nåja det kommer vara väldans nära. Räknar man sedan bort helger och lediga dagar så blir det ju nästan inget kvar.

Nåväl, ville knappt vakna i morse. Men kom upp och hann både packa min väska klart samt renbädda makens säng innan jag gick. Första dagen denna vecka som jag gick. Kom halvvägs innan regnet kom. Nåja, hade tagit på mig regnkappan så blöt blev jag inte. Möjligen något sur i humöret då jag gärna går hela vägen utan regn. Tur att naturen iaf behöver det så det blir till någon nytta.


Samtliga rapporter klara så långt jag kunde. Saknar lite uppgifter från kommunen för att kunna fylla i det sista. Men allt som går är sammanställt och uppladdat. Fick dock veta att TS ville ha mer. Men då mer än halva teamet inte var på plats idag så fick den enda förutom jag klura på eget hand. Det sista jag gjorde innan jag gick hem var att skicka ner det uppdaterade svaret. Iom att jag fortfarande 2 veckor senare fortfarande saknar telefon så kommer jag inte kunna se om det räcker förrän måndag. Och då är alla på plats.


Blev lite shopping på vägen hem. I första butiken slog vi på stort och köpte oss en liten smidig våg för nästan inga pengar alls. Får se hur bra kvalité det är men vi behöver kanske en våg några gånger per år och det borde den kunna klara av. Blev lite duschkräm också. Fast det vi gick in för, fick vi gå in en gång till för att köpa. Vi hittade det inte första varvet och när vi var vid kassan orkade vi inte vända så vi betalade och gick en runda till. Fast först lämnade vi sakerna vi redan hade köpt i bilen.


Blev ett stopp till men det var för att köpa mat. Köpte det vi trodde vi behöver. Blir vädret ok så blir det grillat i morgon annars får det bli öländsk snabbmat. Jag är nog mer sugen än maken. Men i morgon när det är dags att lägga sig så lär jag veta. Väl hemma fick robotdammsugaren jobba lite. Maken tog Fido sen jobbade de ikapp. Jag latade mig med att vila. Sen fick det bli en promenad nästan hela vägen ner till Köpingsvik innan vi vände.


Åter hemma har jag förberett tvättmaskinen, plockat i ordning på det vi kom hem med. Blev visst lite till som har blivit liggande med vi har varit ute de senaste helgerna. Fick även tummen ur och bar ut petflaskorna till bilen som ska pantas. Då kanske jag kan komma ihåg att få dem pantade i morgon. Eller iaf innan jag behöver bilen till jobbet nästa gång. För då är kofferten redan full. Nu återstår dock endast att komma i säng. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar