Öland

Öland
Solnedgång

måndag 27 mars 2017

Vem snodde min måndag?

Vaknade rätt ok ändå av väckarklockan. Kan inte påstå att man studsade upp med humöret på topp men jag kom upp och jag har inte gäspat så hemskt mycket iaf. Lär väl vara tröttare i morgon för jag hade svårt att komma till ro igår kväll. Skulle ta bilen till jobbet idag så dels kunde jag ligga några minuter längre och dels hann jag med en liten snabbrunda innan jag behövde köra. Var först på kontoret! Och gick hem sist som vanligt. Men kollegorna brukar vara otroligt mycket piggare än jag. Omväxling förnöjer.


Hann med alla måsten på jobbet dock inte det jag skulle ha gjort i helgen men däremot en del annat. Fått en bra rapportfil som jag snällt delade med mig till inköp och logistikchefer. Den visar nämligen mycket bra hur statusen för leverantören är. Samt hur helheten ser ut. Så tillhör man de bästa samt de sämsta är det extra tydligt. Har även bokat in den första leverantörsrevisionen. Sista torsdagen i april blir det av. Har en med som ska läras upp så fredagen tänker jag börja med att gå igenom med denne lite mer i detalj vad vi tittade efter och förklara bedömningen. Hinner vi ska vederbörande få lite kunskaper i del verktyg som behövs. Sen kan jag lämna.


Helt underbart väder när jag gick hem. Har fortfarande vinterjackan och den kändes väl varm men jag vågar inte hänga in den än. Men det blev en extra lång väg hem. Passade på att köpa lite bröd så jag fick något att äta när jag väl var hemma. I morgon behöver jag handla mer bröd, pålägg, juice och mat som maken kan äta. Men vi hade så vi klarade oss idag sånär som bröd då. När man var tillräckligt mätt skulle vi bara gå ut och gå en runda. Jag tyckte vi kunde gå 1,1 mil. Maken gav upp efter dryga 6km. Jag när det var 700m kvar. Men klockan sprang lite för fort. Det blev dock 2,2 mil totalt idag.


Nu återstår att släcka ner och försöka sova en aning tidigare än igår. Kanske lika bra att göra det med en gång? Då kanske man sover före midnatt iaf? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar