Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 15 mars 2017

Dubbelt upp igen

Blev inget sent inlägg igår. Rymde ju till moster i större staden söderut. Hade så trevligt så tiden bara gick upp i rök. Fick en hyfsat promenad också. Men om vi ska börja från början så när maken begav sig till jobbet så skulle han efter jobbet till huset. Själv skulle jag jobba någon timme mindre så jag skulle hinna besöka moster. (Hon är inte många år äldre men präntade in ordentligt när jag var liten att hon var moster. Så nu är hon fortfarande moster.)


Hon fyllde x0 för några veckor sedan och det behövdes firas. Hade hittat lite Cava, två glas till den, servetter med blommor på (riktiga hade hunnit vissna på tåget), en tårtspade (om hon behövde men tårta får hon fixa själv för det gillar inte jag), en fågel i plexiglas(?) och så en strutsfjäder så hon fick lite glamour också. Detta fick hon därmed i present. Skulle väl egentligen ha varit lite mer seriös men förhoppningsvis kommer hon ihåg detta lite bättre än en kristallskål eller något annat. Hennes katt gillade iaf fjädern.


Hon vet hur kass jag är på att hitta så hon hämtade mig på stationen. Sen blev det en kort promenad hem till henne. (Blir hon kvar där ska det väl vara katten om jag inte lär mig att hitta!) Började med att äta lite. Sen passade vi på att ta en promenad och se oss omkring. Passerade bl a bostaden till en jämnårig kusin. Funderade på att knacka på rutan och vinka. Men jag är osäker på hur lättskrämd dottern är. Behöver ju inte skrämma slag på henne. Lyckas jag få till några timmar till och med lite längre framförhållning kan man passa på att titta in och säga hej. Men det få bli en annan gång.


Som vanligt när man är och hälsa på så behöver man återgå till vardagen osv väldigt fort. Så även denna gång. Resan hem gick bra. Kom tom fram i tid. Denna dag har bestått av möten och en tidig hemgång. Glömde nyckeln till kontoret hemma så jag fick gå hem när kollegorna gick. Blev en kort dag som har spenderats mesta dels gående. Var bara hemma och åt innan jag gick lite till. Sista rundan såg jag dessutom till att ha träningskläder på så duschen efteråt var välbehövlig.


Maken har fortfarande inte återkommit och kommer inte heller att göra. Inte idag iaf. Jag borde ha städat om det hade varit rätt men struntade i det. Får ta det värsta i morgon. Om jag inte kan övertyga maken om att ta en tur runt sjön i grannstaden. Jag har iaf handlat lite till lördag då maken ska firas. Nu ska jag iaf äta några tomater till innan tänderna ska borstas, lampan släckas och jag sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar