Öland

Öland
Solnedgång

måndag 13 mars 2017

1-a dagen avklarad

Denna veckan alltså. Vaknade väl tidigt av att jag frös. Detta trots täcke. La jag även på en filt så svettades jag och kunde inte sova därför. Höll på så några timmar innan väckarklockan ringde och det blev dags att stiga upp. Kan inte påstå att jag var direkt pigg. Blev iaf klar och kunde ge mig av. Klockan hade dock haft bråttom och rusat på så det fick bli en kortare runda idag. Dvs mer raka vägen. Var på plats i tid.


Ryggen har inte tyckt om mig alls. Tycker den börjar bli tjatig. Kan väl hålla sig lugn några veckor snart? Nåväl ett av alla möten som var bokade blev inställt. Kom däremot typ 3 nya i stället. Så jag tror det var typ 8 totalt idag. Det där med att jobba är något man får göra på lediga stunder. När jag hade ätit i en kvart var det en som tyckte jag kunde vara klar och fixa lite bekymmer. Tyckte inte jag. Såg till att iaf få en halvtimme lunch. Har egentligen 3kvarts obetald.


Hann iaf hjälpa de som ska resa denna veckan och nästa med biljetter idag. Sen blir det troligen inga resor innan det är jag själv som ska resa. Men det samtalet missade jag. Hoppas dock att jag kan skjuta på den resan till sista veckan denna månaden. Enligt ryktet går det fram i sökandet efter en riktig kvalitetschef. Jag hoppas allt ska vara klart och att denne kan börja runt semestern. Jag behöver komma ikapp en del.


Kom iaf ifrån jobbet innan det var mörkt. Hann tom fixa en present. Blir väl bråttom när det väl är dags att överlämna den så den införskaffades idag. Sen var det till att gå hem och äta lite innan kvällens promenad. Blev lite drygt 3km. Så totalt har jag fått ihop en mil idag. Hade gärna gjort någon km till men det ville inte ryggen. I morgon ska maken till huset för ett möte på onsdag. Är alltså själv i två dagar. Hoppas hinna rasta Fido. För att inte tala om att få ihop en hög med km. Men först behöver jag sova. Ska bara borsta tänderna. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar