Öland

Öland
Solnedgång

lördag 18 mars 2017

1-a dagen med firande över

Vaknade före väckarklockan och låg en halvtimma till. Kände att jag var trött. Var dock upp och hann med en hel del innan vi var tvungna att bege oss till Kalmar och frissan. Så nu är håret fixat så det ska klara sig ett tag till. Det har hunnit bli så långt att vi fick ta lite extra. När väl jag var klar så var det makens tur. Under tiden han blev klippt var jag och fixade lite kaffe till honom. Fixade lite lite steg också. Dock blir han klar på en dryg kvart så  man inte så värst mycket.


En snabb tur in i mataffären och fixa det vi hade glömt. Sen hem fort som attans. Lagom när tårtan och maten var klar kom mina föräldrar. Blev taco's till mat för där kan alla äta något. Sen var det hemgjord tårta som iaf inte var torr idag. Ett ett par timmar kom makens dotter med sambo. Blev deras tur att först äta taco's och sen tårta. Fanns visst lite ballerina kex men bullarna glömde vi. De stannade också några timmar.


Diskmaskinen har fått motionera, vi fick åka till affären och fixa lite mer sallad och gurka. Hade tänkt att ta en promenad då också men den blev väldans kort. Var inte så varmt men lite blev det. Hem  och lämna maken sen blev det en mil. Nu ska jag borsta tänderna, plocka ihop den rena tvätten och förbereda sista maskinen så jag får den både tvättad och klar imorgon. Behöver hinna lite då med. Gärna en mil då också men det vet i katten hur det ska gå till. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar