Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 16 mars 2017

Ordningen återställd

Vaknade av väckarklockan som omväxling. Var på jobbet som vanligt dock var det åter dags för en dag man hade klarat sig utan. Tom chefen tyckte det men så har vi fått lägga in en hel hög med extra möten om sånt som tom kanske inte ens kan bli av. Snacka om att slösa tid när det finns tusen andra som verkligen hade behövts göra. Har iaf en hög med underbara kollegor som gör en massa utan man ber dem bara för de kan. Och de som ställer upp med bara väldigt kort varsel. De tillhör också mitt team.


När dottern ringde och ville prata en bra stund efter ordinarie arbetsdags slut så packade jag ihop och gick hem. Tror nog hon saknade mamma lite för det blev en hel timme med prat. Samt löfte om mer prat snart. Sen kom maken och vi passade på att äta innan vi for till grannstaden och dess motionsspår runt sjön. Har därmed fått 5 km promenad i en roligare/trevligare miljö än den det brukar bli.


Har också hunnit få kontakt med syskon och föräldrar. Maken som fyller nästa vecka kommer att firas i dagarna två. Han har dessutom accepterat att det han ville ha kände inte jag för att ge. Och efter att ha fått listan på det jag funderade och fått välja ut 5 saker från den så kunde jag beställa en. Han hade inga priser utan valde enbart på känsla och smak. Eller iaf nyfiken på vad det är. Han hinner dock inte få det till födelsedagen. Men beställningsbekräftelsen ska han få på födelsedagen. Dock med priset bortklippt.


Har packat ner det mesta inför helgen. Förberett det mesta i klädväg inför morgondagen. Disken är fixad och blommorna (alla två) har fått vatten. Nu återstår tandborsten och släcka lampan. Lika bra att fixa det innan det blir för sent. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar