Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 1 mars 2017

Bank, bank

Jag kom upp idag! Kan dock inte påstå att jag hoppade upp och var så där väldans pigg men jag kom upp. Var tom på jobbet i tid. Kan inte påstå att det har varit en lugn och sansad dag. Men jag hann iaf med en hög med saker. Dock inte riktigt det som andra ansåg var viktigast. Hann tom med lite mer än jag trodde. Att det sen ramlade in lika mycket och om inte mer än det jag hann städa undan är en annan historia.


Någon timma innan lunch började skallebanket. Hade dock inte tid att göra så mycket åt det. Fick försöka skita i det och jobba på. Dock så gick jag hem i tid i stället. Promenaden hjälpte en del och det blev uthärdligt. Tog en lite längre runda hem. Maken var redan hemma och åt så jag passade på att ta lite flingor och musli.


Blev en tur till Växjö. Maken hade lite ärende att uträtta och jag hoppades att vi skulle ta en tur runt sjön. Dock regnade det lite för mycket så det fick bli ett varv på Grand Samarkand i stället. Måste nog ändå erkänna att IKEA i Kalmar ger mer motion. Väl hemma igen så hade det slutat att regna så i stället för en runda på 5 km så fick det bli en på 3 km. Fast jag hade inte haft något emot att gått lite till.


Nu är det mesta fixat. Jag har ätit lite till, diskat, kokat spagetti (hade dock inte riktigt så mycket som jag hade velat) och duschat. Nu ska bara tänderna borstas och lampan släckas. Får bli en tidig kväll igen. Behöver få bukt med skalle banket. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar