Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 30 mars 2017

En dag lika trist som vädret

Vaknade redan 03,30 och hade svårt att somna om. Eller det gick skit bra en liten stund innan jag skulle stiga upp. Kändes det som iaf. Ville inte alls stiga upp när klockan ringde. Vilket jag till sist gjorde ändå. Och inte fuskade jag heller med att ta bilen utan jag gick. (Fast det ångrade jag när jag gick hem i regnet och var blöt rakt igenom.) Hann ytterligare en del idag. Nu är en del utbildningsmaterial klart. Revisionen hann jag nästan klart. Ska göra resten i morgon. Hann förbereda inför avdelningsmötet.


Men hela dagen har jag varit trött och seg. Det blev inte bättre av att hela himlen var grå och trist. Tills det var dags att gå hem. För då regnade det. Gick iaf och fick hänga jackan på tork när jag väl kom hem. Har jag tur är den torr i morgon. Annars blir det jobbigt för det ska tydligen regna då också. Dock smet jag 3 kvart tidigare för senare skulle det regna ännu mer. Maken smet också hem en aning tidigare.


Vi hann äta i lugn och ro på S:t Clair. Fick passa på att plocka lite bollar från pokestoppet utanför medan vi satt där. För det verkade inte vilja sluta regna precis. Maken gick och hämtade bilen och jag gick och anslöt till ett gym. Nu lugnade vädret ner sig så pass att vi bestämde oss för en tur till Växjö och en promenad runt sjön. När vi väl parkerat och skulle börja gå så började regnet igen. Inte jätte mycket men tillräckligt för att man inte vill gå 5 km utan chans till skydd. Fick bli en tur inne i centrum tills det regnade för mycket.


Vi fortsatte till Grand Samarkand. Där kan man iaf gå en del inomhus. Handlade dock bara en kakform och choklad. Kunde säkert handlat mer men det skulle ju bäras också. (Fast en kopp varm choklad hade inte varit helt fel.) Därefter gav vi upp och åkte hem. Jag saknade 600m som jag hemskt gärna ville ha. Så jag gav faderullan i att det regnade och gick dem med lite marginal trots att det regnade mer och mer. Bara för att sluta när jag väl kom in. Morr.


Nu återstår att slå ihop datorn, borsta tänderna, fundera på vad jag ska ha på mig i morgon. Dvs ska det regna eller inte? Får nog sova på saken. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar