Öland

Öland
Solnedgång

söndag 12 mars 2017

Åter en söndag borta

Förstår inte riktigt hur det går till men söndagarna tycks komma allt oftare och ta slut än fortare. Vaknade 05,30 idag och bestämde mig för att så tidigt tänkte jag inte stiga upp en ledig söndag. Så jag vände mig om och sov en stund till. Plötsligt var klockan halv 9. Vart tog de timmarna vägen?? Skulle ju bara en liten stund till. Såg iaf till att kolla nyheter och annat innan jag klev ur sängen. När alla nödvändigheter var avklarade var frukost avklarad och middag förberedd och en del annat också.


Tog maken på en promenad runt Hörninge. Hade egentligen behövt gå två varv men hade inte tid till mer än ett varv. Hann iaf ner till Borgholm och hämta mitt paket. Glömde det både i fredags och igår. Iaf när det var öppet. Fåglarna fick påfyllt två gånger idag. Första gången innan jag själv hade ätit frukost och sista gången straxt innan jag åkte. De kommer inte att svälta kommande vecka heller.


Skulle ha bakat denna helgen men jag har prioriterat att vara ute. Solen var inte riktigt lika fin idag men det var helt ok väder att vara ute i. Synd bara att man inte var ledig i morgon också. Hade kunnat tänka mig att vara ute mer. Rätt blött lite här och var när man vill gå ute. Vissa ställen är det mer lämpligt med badkläder än annat. Klarade mig från blöta fötter med en del gymnastiska övningar. Kom iväg en aning sent men har nu både duschat och packat upp väskan. Bara tandborsten kvar sen tänker jag sova. Ska bara först....... God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar