Öland

Öland
Solnedgång

måndag 20 mars 2017

Denna dag har varit ett riktigt måndags exemplar

Jag hade tur, maken tog tåget och jag kunde vara tidigt på jobbet. Att jag därmed gick miste om 3 km kan vi tala tyst om. 7,30 började första mötet och sista tog slut 16,38. Fick iaf 35min lunch. Var möte i ett utom om vi lyckades avsluta ett möte innan det var utsatt tid. Undrar när man skulle jobba. Har dock bra kollegor så de tog lite sysslor var åt mig. Dvs de på min avdelning. Får snart fixa något gott till dem som tack för all hjälp.



Nåväl en timme efter att schemat visade på hemgång kunde jag smita hem. Hann precis smita in på bageriet innan de stängde. Eller var de bara snälla och släppte in mig iaf. Lyxade till det och tog en räkmacka med hem. (Fast jobbets är betydligt godare.) Hann precis äta klart innan maken tyckte vi kunde ta en promenad. Som dessutom skulle innefatta de 3 km som jag missade på morgonen. Tar sin lilla stund. Men jag fick ihop det. Vi avslutade med att smita in i affären och köpa oss en kasse med div.


Väl hemma hade klockan passerat 20. Diskade av lite snabbt innan jag smet in i duschen. Under tiden passade maken på att dammsuga. De grusar friskt i denna stad och våra skor bär så gärna med det upp till lägenheten. Tyvärr så bär de inte med det ut igen utan lämnar det innanför dörren. Kunde åtminstone ha lämnat det utanför. Nåväl det är numera fixat. Återstår att borsta tänderna och sova. Morgondagen lär inte bli mycket bättre. Inte förrän efter jobbet iaf... God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar