Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 23 mars 2017

Inte mycket

Eller jo på jobbet blev det en massa gjort men så var vi totalt 7 man kort idag. Är alla på plats är vi fortfarande en man kort. Hoppas få veta inom någon vecka vem det är som saknas. (Och jag får dessutom veta när jag återgår till bara en tjänst.) Vaknade av makens väckarklocka hur trött som helst. Var trots det på jobbet i tid och har fått en massa måsten avklarade. Fast jag var beredd att stå och sova bitvis.


Vi börjar äntligen få lite förståelse för att ett av de större bekymmer vi har på jobbet inte är en kvick fix. Samt att vi måste lösa en del av det för att överhuvudtaget ha lite koll på det. Nåväl förhoppningsvis kommer en bit till framåt under nästa vecka. Skulle sluta 16,20 idag för maken behövde bilen. Kom iaf därifrån 16,30. Han mötte upp på gatan och fick bilen. Själv sprang ja upp och lämnade in handväskan och gick sedan ut. Helt underbart väder så jag passade på att gå under tiden han var borta. En promenad på drygt 2 timmar. Får nog lov att duga.


Sen var det att ställa sig i duschen. Var lite för trött för att äta så det fick bli lite lätt. Sen har jag mest slappat. Fast jag kröp iaf inte till sängs redan 20 som han gjorde. Han studsar dock upp och ner som en jojo. Tycker det nämns något om kramp..... Hoppas bara det går över tills jag släcker min lampa. Behöver sova. Kanske ska göra det nu? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar