Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 28 mars 2017

Poff och tisdagen försvann

Var inte piggare idag men kom iaf inte försent till jobbet. Hann gå ett extra varv också innan. Vad jag tyckte om arbetsdagen kan vi ta en annan dag. Jo det mesta gick vägen som det skulle medan annat inte gick alls. Vet iaf vad jag ska syssla med fram till den 11 maj. Kalendern börjar bli rätt tjock. Ska nog se till att vara ledig klämdagarna. Går inte det så jobba hemifrån. Maken messade och ville ha hem bilen. Så att jobba till 17 var inga problem.


Väl hemma fick det bli ett litet varv efter att ha parkerat bilen utanför porten. Sen upp och konstatera att hungrig var jag inte. Vilket var tur för handlat hade jag inte heller gjort. Men jag kunde ju ta en promenad och handla på vägen. Hmm gick i nästan 2 timmar utan att handla. En sak är säkert efter 19,10 börjar det bli kallt och efter ytterligare 10 minuter ska man inte bara ha en träningsjacka på sig för då börjar man frysa. Bara att gå hem och byta jacka.


Efter jackbytet var det bara att gå ut igen. Nu fick det lov att bli affären. Handlade det maken önskade och lite till som jag vet att han inte blir ledsen över. Till mig själv blev det mjölk, vatten och lunch till i morgon. Hade glömt att ta upp mat ur frysen. Fick ett styrketräningspass efter ett varv i affären. Kunde heller inte gå rakaste vägen då jag vill ha lite mer meter. Fick så jag är nöjd. Dvs 30000steg. Nu kan jag sova gott. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar