Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 29 mars 2017

Hann med en del iaf

Kan inte påstå att jag blir piggare ju längre veckan går. Men jag kommer upp och blir tidigare och tidigare på jobbet iaf. Vilket mest beror på att jag inte vågar ligga och snooza så länge. Ju senare i veckan det blir ju kortare tid blir det. Risken att somna om blir för stor. Idag var jag en aning rörig före frukost så jag trodde dagen skulle bli lång och intensiv. Så till lunch hade jag gjort alla måsten, allt som rörde personalen jag har under mig för tillfället. Så efter lunch var det avtackning och därefter kunde jag gå igenom några processer. Låt mig säga som så att jag vet några som kommer att få jobba ganska intensivt de närmaste veckorna.


Jag var så pass effektiv att jag kommer att kunna presentera en snabb summering på morgonmötet i morgon. Detta gjorde att jag faktiskt kunde gå från jobbet före 17 idag! Ok bara en kvart till tjugo minuter men jag kunde iaf! Nu hoppas jag på repris imorgon så vi kan äta på S:t Clair. För jag har inget hemma att äta i morgon. Tror maken också åt upp det sista idag. Jag tyckte vi kunde göra det idag men maken var redan hemma och åt när jag föreslog det. Så jag gick lite till.


Idag bytte jag inte om till träningskläder var lite för kallt. Men jag lämnade av väskan iaf innan jag tog på mig kläderna och gick en runda till. Tänkte bara gå knappt 6km men det råkade visst bli nästan en mil. Skulle bara gå lite här och lite där. Fick sluta för att mobilen höll på att dö. Annars hade jag nog kunnat gå lite till. Dags att skaffa lite hjälpmedel så det håller längre? Maken var och tränade under tiden. Inomhus.


Väl hemma var det till att duscha och äta. Nu återstår att borsta tänderna och släcka lampan. Hoppas få sällskap av maken i morgon på promenaden. Och kanske tom runt Växjösjön? Vi får se hur det blir med det. Ebbas flock ville bjuda på fika. De skulle dock till Ikea först. Det är då jag hoppas vi hinner runt i Växjö. Men först sova och jobba. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar