Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 22 mars 2017

Det springer

Dvs tiden. Dagarna på jobbet blir allt längre och mötena desto fler. Både måndag och tisdag har varit dagar där mötena har avlöst varandra och man funderar på när man ska hinna jobba. Tror jag ska säga det på morgondagens sista möte. Tyvärr jag har inget nytt att komma med för jag hinner bara med alla möten. Kan man få lite länsat då tro? Nåväl jag är på jobbet ínnan jag börjar och har ännu inte denna vecka kommit ifrån innan 17, Så i morgon måste jag åka före 16,20 för maken behöver bilen då.


Väl hemma blir det promenad och mat sen är man rätt slut. Ja igår blev det ingen promenad då maken fyllde år och Ebbas flock kom och firade lite. Då det finns lite allergier så fick det bli taco's . Så enkelt att välja sånt man klarar av att äta. Så resterna fick bli min lunch och makens idag. Har tillbringat en stund både igår och idag åt att diska. Troligen ända nackdelen med tacos. All disk som det blir. Sen blir det inte enklare av att vi inte har så mycket i detta kök. Men vi fick det att funka igår och idag är ordningen återställd.


2 dagar kvar denna vecka men jag har en uppgift som kommer att kräva några timmar övertid. Så förhoppningsvis kan jag fixa det i helgen. Ska vara klart innan måndag. Kollegan i systerfabriken tyckte uppgiften var ok. Han har 30 leverantörer. Jag har 105st. Ser inte fram emot det. Behöver boka en revision om några veckor. Nåja sysslolös lär jag inte bli närmaste månaden iaf. Nu ger jag upp och borstar tänderna. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar