Öland

Öland
Solnedgång

söndag 26 mars 2017

Bara vara helg

Har inte gjort ett skit denna helg. Mer än det absolut nödvändiga såsom mat och tvätt. Och så blev det  nästan bara promenad igår. Var visst chaufför åt maken & co också. Fick leta lite innan jag hittade solrosfrön att köpa till fåglarna. De är dock en aning bortskämda. Det är nästan så de slr med vingarna runt öronen på en när man fyller på. Går inte fort nog. Idag var dock och firade lilla Tore som blir 4år i morgon.


Kan ju säga att den billigaste presenten var den som var roligast. Jag hade köpt spännband till honom. Sådana där med krok och som är elastiska. De var väldigt roliga. Gick att använda till mycket. Hade skickat med mamma lite godis till dem. Det fick de igår men Hubbe tyckte inte att Emma behövde sitt för han åt upp hennes. Nåja, hon får iaf inga hål i tänderna på det viset. Tur jag hade Dumlekolor med mig till dem idag. Fast Tore hade inte tid att äta det. Han hade ju fått spännband.


Nackdelen med sommartid är att nu är solen i ögonen när man åker till lägenheten. Ser fram emot att den stiger lite till. Annars är jag mest trött numera. Skulle ha jobbat lite hemma nu i helgen men har bara inte orkat. Får väl sitta någon timme längre någon dag i närtid. Men det tar vi då. Nu ska jag borsta tänderna och sova. Är i stadiet att tändstickorna orka inte hålla ögonlocken uppe. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar