Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 2 mars 2017

Ännu en tidig kväll

Det tär att ha två jobb samtidigt. Så jag tänker försöka mig på hyfsat tidiga kvällar så länge det går. Jag vaknade straxt innan väckarklockan och då makens som ringer 10 min före min. Kan inte påstå att jag stressade iväg till jobbet. Var där i ok tid. Dagen har gått ut på att få med projekt, kund och leverantör att veta vad som gäller samt att samarbeta på vägen dit. Och det gick bättre än befarat även om vi har en massa jobb kvar.


Ödslade en timmer efteråt till att städa ur mejlen på det värsta. Fick göra lite andra akuta grejer också men det är iaf ingen panik som måste städas i morgon bitti. Alltid något. Blev rätt sen ifrån jobbet och valde att bara hämta maken för en längre promenad innan jag släppte av honom hemma. Självfortsatte jag med att gå till affären och handla lite som behövdes.


Hem fixade 4 matlådor och lite att äta. Inte mycket, var inte ett dugg hungrig. Maken var sugen på något gott så jag köpte det som kom närmast det han önskade men bjöd honom sedan dessutom på glass när jag väl hade ätit lite med näring i. Nu återstår att komma till ro och sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar